ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ "ΙΑΣΩ" PDF Send Print
ΠληροφορίεςIcon Πληροφορίες Στο Ιασώ εφαρμόζεται η μέθοδος Rooming - In , με την παραμονή του βρέφους μαζί με τη μητέρα του όλο το 24ωρο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Εάν ενδιαφέρεστε, δηλώστε το κατά την εισαγωγή σας στην Υποδοχή.Η προσπάθεια του ΙΑΣΩ για την εφαρμογή των 10 βημάτων για τον επιτυχή θηλασμό

"Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και η UNICEF, αναγνωρίζοντας την αξία του μητρικού θηλασμού καθιέρωσαν την πρωτοβουλία:‘Νοσοκομεία φιλικά προς τα βρέφη», ορίζοντας δέκα βήματα για επιτυχή μητρικό θηλασμό.

Όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μας στο χώρο της υγείας η υποστήριξη και η προώθηση του μητρικού θηλασμού αποτελούσε πρωταρχικό στόχο στην προσπάθεια μας να παρέχουμε ασφαλή και ποιοτική φροντίδα στη μητέρα και το νεογέννητο.

Τα τελευταία χρόνια όμως υιοθετώντας αυτή την πρωτοβουλία για τα Φιλικά προς τα Βρέφη Νοσοκομεία, έτσι όπως ορίζεται από τη UNICEF και τον Π.Ο.Υ., προσπαθούμε να εφαρμόσουμε τα 10 βήματα για επιτυχή θηλασμό, αναζητώντας τη συνεχή βελτίωση".Προγεννητικά Μαθήματα Μητρικού Θηλασμού.

Για ραντεβού καλέστε στο τηλ. 210 6184000Το ΙΑΣΩ υποστηρίζει το θηλασμό με ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας

(τηλέφωνο: 210 6184000 ) διαθέσιμη όλο το 24ωρο, στην οποία απευθύνονται οι μητέρες όταν φεύγουν από το νοσοκομείο.

ΦορέαςIcon Φορέας ΙΔΙΩΤΙΚΟ
URLIcon URL http://www.iaso.gr
ΔιεύθυνσηIcon Διεύθυνση
Λ.Κηφισίας 37-39
151 23 Μαρούσι
ΤηλέφωνοIcon Τηλέφωνο Τηλ. Κέντρο: 210 618 4000